>thanks cik Sue a.k.a mama maryam……..

btw…hairband nie dah selamat di terima on Thursday….tp tak sempat nak transfer gambar dari mr. nikon to pc……so, jadi tertangguh2 ler plak nak up citer nie….

comel kan……siap ada nama BATRICE lagi…

Act….dah berapa kali dah si Sue nie pos barang utk Batrice…tp tak sampai2…sian dia…tak tahu ler apa masalahnyerr………nasib yang nie sampai…thanks a lots sue……Batrice suka banget time aku tunjuk kat dia…siap tanya sapa yang bagi. Aku cakap arr cik sue mama maryam bagi…..maryam mana mama? maryam yang dulu kita pergi KL…pergi besday to you dia….oooooo….he he he…..ingat lagi dia ngan besday bash maryam yang simple tapi happening tu….