>Jom tengok apa lagi xtvt kitaorg hari ahad yang lepas……ingat KLUANG nie takde tempat menarik ker…? walaupun bandar kecik…tp MACAM-MACAM ADA…cam iklan ASTRO ler plak……

Ohooo…………dua oran kechentaan saya yang berlagak mcm pelancong asing di bandar sendiri……………keh ekeh kehe…..si anak dara siap ber topi kerja atuknyer….gara-gara matahari tegak atas kepala tp still tak reti-reti nak balik rumah lagi….hu hu hu hu…saya yang menurut perintah ANAK.  Mengembirakan anak perempuan itu adalah satu pahala yang sangat BESARRRRRRRR

Dongak-dongak tengok atas. Tengok apa ler tu……

haah…binatang comel nie lah yang kena skodeng dek dua orang yang tersebut di atas tu………MERPATI dua sejoli…tp yang nie dah lebih dari dua sejoli…dorang pakat couple reramai kuar dating kot….

Hah!…….terbukti sudah………..Kluang nie macam-macam ada………see…xtvt beri burung makan……free lagi tak kena bayar….kalau bayar pun…tu haha….kacang RM1 jerr….utk tabur kasi burung-burung tu makan…..syok kan….tp kalau dah tengah panas buta…syok apa nyer……..

Act….nie xtvt yang biasa budak nie buat bila ngan nenek & atuk dia…mak pak dia nie jadi tukang turut bila time-time cuti jerrrr…………..agaknyer burung-burung tu pun dah naik kenal ngan anak dara aku…..dah tahu, bila budak kecik nie datang sure ada makan BESARRRRRRR punyaaaa……….

see…..uncle2 yang dok berborak kat tepi bangunan tu…………kemain lagi ingat we’ll nie bukan orang KLUANG….mau taknyer….ngan aksi ala-ala pelancong asing di bandar sendiri & DSLR tergantung di leher……..keh ekeh kehe…..

Memang rentung lerrr layan budak kecik nie hari ahad lepassss…………