>wah gitewwww tajuk…nak glamer jer kan…….

tengok ler anak dara aku nie……..dari muncung panjang ala-ala boleh sangkut hanger baju…terus tukar watak jadi seceria-ceria riang gembira kanak-kanak ribena.  Siap berlari-lari lagi ala-ala filem hindustan.

jom layan photo gedik anak dara aku  yerk……..jangan sampai muntah udah lerrr…

di sebalik tiang pun dia boleh nak pose…….sumer pose nie takde paksaan yerk…dia sendiri pandai nak pose

cak cak cak…..he hehe…alalalala….tomey sungguh budak tocang dua nie….anak sapa ler tu yerk…hik hik hik hik..abis ler…syndrome keperasanan mama dia dah sampai daaaahhhh

apa ingat Batrice jer ker nak glamer posing kat railway nie……papa dia pun nak gark merasa glamer di photo gedikkan ……

2 orang pujaan hatiku……cinta matiku……….dan kadang-kadang boleh buat aku sakit jiwa……hahahahah

lagi posing gedik oleh anak dara ku………….”mama….echa flyyy” katanyerrrrrrr

model gedik mak ngan anak…..he hehe…

dah puas posing-posing…time for balik….hu hu hu…..tengok ler anak dara aku nie…lari sana lari sini bila ajak balik…………

akhirnyaaa………dpt gark tangkap dia………

tp tulah…ada plak tragedi……….berdarah kaki gebu anak dara aku…sibuk sangat nak lari dari kena tangkap ngan mak dia…salah step…terus tersadung….tp sikit jer lah ….no hal lah……..mak ko dulu, abis koyak lutu main pasir punya pasal.

so…bila dah luka tu…….baru ler reti nak balik

oppss…lupa nak bagi tahu…….parking kat sini kena bayar yerk….60 sen jerr…….tak kira ler berapa lama pun korang parking kat situ……dari pagi bawak ke malam bawak ke esok pagi pun, bayar tetap 60 sen….and selalunyer mmg WAJIB dia yang jadi tukang bayar………

oppppsss……….ada lagi sebenarnyer story mory kami hari ahad lepas………..balik dari Railway nie…tak terus balik rumah…….ada 2 xtvt lagi……….keh keh keh keh…x dpt ke Jom Heboh @ Danga Bay…we’ll heboh2 kat bandar kluang jer pun jadi lah kan…..feeling dah cam pelancong asing kat tempat sendiri.

Hu hu hu…ngeri tengok gambar sendiri……….