>Petang Sabtu tu…..sempat lagi we’ll singgah Pasar Malam Bukit Ayam coz’ ayah aku ngidam nak beli ikan pekasam…………last 2 week aku balik kampung ada belikan ikan pekasam…ingatkan tak laku…beli ler sepeket jer……rupan2 nya tak cukup………mak aku cerita yang ayah aku malam2 buta goreng ikan pekasam makan ngan nasi…………tu yang mencari lagi tu ……..

Kat Pasar Malam tu ……..sempat ler aku memborong sticker wall deco lagi………kali nie lagi murah 3 keping – RM10 jer……………..

and tadddaaa…….jom saksikan perubahannyer…….

dinding kat dining hall………..kosong jer kan…x menarik pun………tp bila dah tampal wall deco tu…..

baru ler nampak berseri sikit……….

Ada 2 keping lagi yang aku tak tahu nak tampal kat mana……….