>

Esok cuti ……..mmm…nak buat apa yerk..? @ Danga Bay ada Jom Heboh…tp cam tak larat jer aku nak mengangkut si Batrice tu berpanas-panas kat tempat ramai2 tu….FUHHH…….

Takpe…ada masa lagi nak plan nak buat apa cuti nie.

Hu huhu…aku nak citer nie….this month jerrr 4 orang staff kakitangan awam PSR di tukarkan….1) PTD and another 3 tu..PTPO……..and ke-tiga2nyer di tukarkan ke Balai Polis Daerah. Sedih sangat coz’ kat PSR nie bukan ler ramai sangan kakitangan awam….khususnyer kakitangan PEREMPUAN…so, bila 4 sekali keluar…..sunyi sepi lah office nie…tinggal ler beberapa ketul jer duduk buat kerja.  Tak meriah cam dulu.

Khamis minggu terakhir mereka di pejabat PSR….ada ler sessi foto gedik sebagai kenangan.

Me and Kak Im…..

Yang baju hijau tu my CC……sporting abis….sehari kalau dia takde kat office…sure sunyi sepi office nie…tp dia x kena tukar yerk…yang tukar tu tudung coklat and tudung merah.

Gedik2 santai mereka….lepas nie xde dah nak gedik2 santai cam nie…..

Partner in Crime aku si Saleha.  (tudung merah)…..sedih aku dia kena pindah. Aku ngan kak iena nie menunggu dua bulan dia naik kerja dari cuti bersalin…..belum sempat nak naik office…surat tukar dah sampai……padahal…..menghitung hari kami kat office tunggu dia naik kerja……u’ll nengok ler peel mak budak tak cukup umur tu….sengal kan…tu yang buat aku rindu kat dia…..sebab kesengalan dia…..

kan aku dah cakap…budak nie sengal….tp itulah yang aku rindu….we’ll kalau duduk borak…mmg macam2 citer boleh keluar….dari cerita agama…sampai cerita 18sx ok…..we’ll layan.  Inilah dia Geng Porno aku..hehehe…me + kak ina + Saleha.  So, bila Saleha takde……tinggal ler kami berdua yang selalu buat lawak bodoh dari orang pandai…

amacam……..cam LESBO tak…….kan aku dah kata budak nie mmg SENGAL. 

kak chik….kitaorg rindu ko tau… Bebaik yerk duduk kat IPD Air Hitam tu…..kalau ada yang ngorat…ko ngorat balik tau..ngorat jer takpe…jangan main kayu tiga….udah ler…..

and inilah dia princess si Saleha : PUTERI ERIKA AWATIF…comel kan…..