>Masih berbaki rupanya gelombang merah dalam hidup aku…..hahaha…statement poyo….coz’ aku masih teruja ngan mood gathering event GATSBY tu….matiler aku….44 hari ler korang layan mood mereng aku nie…

OPpss….lama dah tak shopping online esp utk Batrice…..so, last week aku terjebak gark shopping online lagi gara2 terjatuh cinta ngan gown merah bintik-bintik putih nie di FB kak farah……so, kot sapa-sapa minat nak beli kan baju untuk anak-anak korang …………boleh ler jengah U’r Kids Zone.  Aku boleh jamin layanan tip top dari owner dia…Kak Farah.  Barang berkualiti and yang penting harga yang perpatutan dan berbaloi-baloi. ( kak farah….boleh ler dpt harga kasih sayang yerk lepas nie…..)

auw….cun tak…….aku guna alamat opis…senang sikit…kalau guna alamat rumah MIL takut lambat sampai kat tangan aku coz’ kekadang laling hubby aku terlupa nak bawa balik rumah….

sampai2 jer Batrice kat rumah…..aku terus suruh dia posing ngan gown baru dia……

dan selepas nie…………korang layan ler aksi gedik dia yerk….now dia pantang suruh pose….memacam gaya dia buat…………aku tala jer camera kat dia snap2…pandai ler dia pose…..

amacam…………ada ciri-ciri calon menantu idaman tak……….?

tp lepas korang nengok gambar2 kat bawah nie….sure cancel kan….

.
.
.
.
.
.
.

tp masalahyer….pose dia sumer pose ganas2……jarang nak dpt pose ayu jelita penuh sopan santun gadis melayu……..nak kena training lagi nie……ha haha….giler mak ko  nie kan…

Lepas nie nak shopping untuk mak dia plak…….nak survey2 kain ela yang cun2 kaler oren…..ada sapa2 leh bagi link online shop yang jual kain ela yang cantik tak….?