>layan ler gambar2 yang aku sesaja snap ……

kalau dah namanyer blogger…..harus ler posing di mana2 saja………..kan……..selagi ada camera…..selagi tu ler pose……baru ler BEST!

si Sham pun dok ralit nak keluarkan camera cun dia……….he he he……

see, mama tisya pun ngan camera dia……….ntah gambar sapa ler yang dia snap tu yerk………tu untung ada camera compact…………pegang 1 tangan pun boleh…………cuma kalau DSLR…tak gigil ko nak gayakan ngan satu tangan………..kekadang 2 tangan pun gigil…..(tu aku ler kan……)

nie pun pecah rekod gark nie……the only on Mak Buyung yang hadir @ event GATSBY tu….gigih ok…tabik spring toing toin ler kat u Filla.

nie anak & bapak kepunyaan mak buyung di atas yerk………….camno ler pak radie jaga rambut dia yg panjang mengurai tu…..rambut aku yang tak berapa panjang nie pun aku rasa macam nak hukum kerat pendek jer dah…..ngan masalah keguguran lagi….adoi ler….Pak Radie, any tip?

Nasib baik dlm goddies bag GATSBY tu ada sediakan kipas….macam tahu2 jer kan…..tapi mmg giler panas beruap pun kat situ…………aku kalau dpt berdiri depan kipas besar tu….mmg rasa nikmat yang teramat lerrr…

opppss……..pose gedik dari aku ngan sham….sila jangan fokus pada perut kami tu yerk…..hahahaha….sham….aku rasa lepas nie kita kena beli Premium Beautiful lerr…..kasi shape sikit perut kita nie…….sepupu aku kat cheras ada jual…boleh bayar bulan2 lagi…amacam, ok tak cadangan aku?

Tak sure si anje nie termenung pasal apa……ingat kat aqish ke ataupun termenung penuh makrifat tengok hadiah2 lucky draw kat atas stage tu……..

Hah! citer pasal hadiah2 lucky draw……..

Nampak tak benda2 yang dok cantik parking atas meja atas stage nie…………meleleh beb tengok hadiah2 lucky draw….aku lain aku tak aim….aku aim Blackberry bold and laptop acer ferrari yang limited edition tu….pergh…kalau ler dpt…….senyum panjang sampai sebulan rasayer…..

iniler budak yang bertuah dpt laptop acer Ferrari tu……….

he he he….si comel nie pun menang hadiah lucky draw gark…jgn main2 ooo….dia ada blog sendiri…tp mama dia ler yg tuliskan……sapa2 pernah masuk K.I.T.E.P.U.N.Y.A blogspot.com sure kenal si comel Quraatun nie….

aku takde TUAH that day….tp berbaloi2 gark ler turun coz’ kemain byk barang2 GATSBY yang aku dpt redeem hasil menuai main games kat event tu dari pagi sampai ke petang…..he he he he….
So…..complete dah citer Event Gatsby aku nie……kalau boleh nak buat entry 7 hari 7 malam….tp tak sampai hati plak nak suruh korang ngadap hari2 citer yang sama kan…….
Kesimpulannyer………….event yang paling best pernah aku join since berblogging nie.  And pada sesapa yang dpt jemputan and tak pergi tu….mmg rugi lah ………tp kalau tak pergi coz’ ada sebab yang lebih penting tu…..nak buat camne kan…..kena lah dulukan perkara yang penting.
as closing….aku pun nak tepek gark gambar si suziey nie…we snap each other…..thanks suziey.