>So simple………tips grooming terbaik dari aku ialah KEBERSIHAN, BAU YANG WANGI dan KEMAS.  That all…..! tak payah ler korang nak berhabis duit nak beli baju-baju branded yang mahal, or make up cam opera cina bagi gurls out there……..less is BETTER …….

the keyword is BERSIH & WANGI.  So…sangat penting untuk jaga kebersihan diri esp dari bau-bau yang tidak menyenangkan…………bau hanget…..adoi lerr…..tak larat ok orang sekeliling nak hidu bau anda yang tahap kalau hidu lelama tu boleh lemas….tak pun PENGSAN!  So…caranyer….mudah saja…….guna ajer ADIDAS ACTION 3……….sangat meyakinkan….

Adidas Action 3  dengan pelbagai pilihan
*** 24hr of protection against perspiration
*** New Dry Max system technology for extra-wetness absorption
*** Special  anti-whitening materials to minimise white marks on skins and clothes
and
*** 0% alcohol – PH respect – Dermo tested.
So, pakat reramai pakai Adidas Action 3…so, lepas nie no more HANGET ketiak sapa masam….ha ha ha ha

*** aku mmg alergic ngan orang yang ada body odour nie….
sambil2 tu jom layan :
Episode 1 of Project Alpha Season 2
Episode 2 of  Project Alpha Season 2

Episode 3 of Project Alpha Season 2

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.