>

Aku skip dulu entry event GASTBY yerk……..perasaan tengah teruja nak tunjuk kat korang watermark free yang aku menang dlm contest.

comel tak watermark nie….comel kan…..hik hik hik…

jom try letak kat gambar plak….

uihss…lagi ler comel…..btw………watermark tu….aku menang dlm contest  HIJAU by  Hunny Bunny.  Entry about contest tu ada dalam my official blog khas untuk aku join contest…..Gud LUCK for US.  Kalau korang nak tengok gambar yang aku pertaruhkan untuk contest tu…..boleh ler klik contest HIJAU nie.  Aku pun tak sangka boleh menang……

Dpt dua watermark….satu tulisan mamabatrice.blogspot.com kaler putih and satu lagi kaler hitam…sangat berbaloi2…….di sebabkan url tu url blog contest2 yang aku join….so, utk littlestoryfromlittlefamily nie xde lagi lah yerk……takpe…..aku akan order watermark untuk littlestory plak lerpas nie….if korang nak order watermark nie………boleh ler pergi ke EYBIZZONLINE.  macam2 patern watermark ada……mmg comel and harga adalah sangat berpatutan.