>Fuh….hari yang busy…..dari pagi masuk office terus aku bekerja ….nak update citer dlm blog nie pun tak sempat…..so, b4 balik rumah nie….coz’ aku ambil 1/2 day today……aku update ler sikit kan……

pukul 3.30 pm nanti…..aku & batrice akan naik bas gi KL….berdua jer yerk ngan dia……coz’ my laling hubby dah gerak gi KL dulu malam tadi………dia kena pergi awal untuk settle kan a few thing about their nyer lesen perniagaan @ JKR……aku plak…..coz’ cuti yang makin sikit tu…..malas nak ambil cuti….tu pasal aku amik half day today….boss pun masuk sekejap jer pagi tadi…….so…..kaedah2 menjimatkan cuti tahunan anda…he hehe…tp jangan selalu ok…untuk perkara2 yang tertentu2 sahaja….

mmm…..camner lah aku nak handle anak dara tu dlm bas nanti….hope dia tak buat perangai dlm bas…hope naik2 bas dia tido…senang kerja aku…..dpt dia nak main lari2 dlm bas cam dia buat kat rumah….mati ler aku…korang doa2kan yerk batrice behave nanti…sian kat aku nak handle dia sorang……

Ok…my frenz…..aku nak siap2 balik dah nie…….doakan perjalanan aku selamat yerk……..esok nak bergumbira di Gatsby Deoderant Street Fair……so, sapa2 yang pergi tu……..sila ler tegur2 aku nie…..aku nie malu2 sikit kalau nak tegur2 orang yang aku tak kenal……..tp insya allah, once korang dah tegur…….aku akan transfor jadi peramah….he he he….