>fuh……………pepagi lagi nasib aku dah malang……..
nasib ler aku tak laju lepas keluar simpang kat caltex tadi……..kalau tak mau aku tak sempat nak tekan break….
tetiba jer ada sekor anjing buat catwalk depan kereta aku….siap buat lambaian miss universe lagi kat geng dia…
fuhhh………..aku sempat cicah bonet depan keta tu kat punggung dia jer……..tau plak nak marah aku balik….
uishhh…udah ler tepi tu ada bus stop…and kat situ ramai plak orang yg tengah tunggu bas…….mmg buat malu tul ler anjing tu……

kalau ler aku tertekan minyak…tak ke maut pepagi khamis anjing tu……..