>mood aku takde arr hari nie……pepagi lagi dah dpt berita sedih…3 orang sekali kawan office aku di tukarkan…tiga-tiga plak tu tukar ke Balai Polis….

Kak Im – Balai Polis Sri Lalang, Kluang.  Kak Im mmg minta tukar….tp tak sangka plak secepat ini.

Kak Roha – Balai Polis Simpang Rengam.  Aku nie baru nak berbaik-baik semula ngan kak Roha.  Baru nak bermesra-mesra balik ngan kak Roha. 

and
Saleha – Balai Polis Kulai.  Yang nie sorang nie lagi ler aku sedih…dah ler tengah cuti bersalin…naik2 dah kena tukar……baru nak happy balik nak berjimba cam dulu2…..alahai kak chik…….rindu ler nanti ngan ko kak chik……

Ntah-ntah lepas nie turn aku plak meninggalkan PSR nie……..mana tahukan…..!