>

Uish….x sabar plak nak tunggu hari SABTU….nak menghavockan diri @ event nufnang nie…1st time aku nak join…walaupun jauh….tp aku gigih gark nak datang……bukan nak kejar sangat pun RM50 yang bakal nuffnang kreditkan kat account nuffnang aku tu…..tp lebih pada nak memeriahkan majlis…..bukan senang nak dpt invitation pergi event2 mcm nie…almaklum….aku nie blogger tegar kecil-kecilan jerr……..

So, sapa lagi yang pergi yerk……….Kak Mimi, Nurul, Amy, zh-ena, Azie….jumpa kamu di sana yerk! he he he he he

Esok baru ler aku pergi………masuk office pagi jer……..petang aku bertolak ke KL naik bas berdua ngan Batrice……..nasib ler boss aku pun cuti….so, xde ler rasa bersalah sangat nak ambil half day kan…..

Korang mesti pelik apsal aku pergi berdua ngan Batrice naik bas….hah……cuba ler korang teka kenapa?….ha ha ha……cam ngeng erk suka suki nak suruh orang teka…….act…laling hubby aku gerak dulu naik KL malam nie……..naik kereta lah kan………coz’ dia ada kerja sikit nak buat @ JKR. Ikutkan nak gark naik sekali ngan laling hubby….tp bila memikirkan cuti aku yang makin menyusut tu……alahai……sat lagi…x cukup plak cuti nak sampaikan ke akhir tahun………

Minta2 ler aku boleh handle sorang si Batrice esok dlm bas.