>kekenyangan…….fuh……murah rezeki lagi hari nie……Pn. Nor belanja makan tengahari…yelah…hari last dia kat PSR nie…..

nak update peel batrice malam tadi….USB cable tak bawak ler plak…..so….kena ler selak-selak album lama cari gambar batrice buat modal entry petang2 hari nie kan…….

Gali punya gali aku jumpa gambar2 nie……ooo baru ingat….mmg aku ada nak buat entry pasal wall deco nie…tp camno leh lupa….byk benar benda ngak ngingat…….wall deco nie aku beli murah jer…..RM8.  Walaupun murah tp aku rasa sgt ler comel…..al-maklum…ada gambar pooh ngan tigger tu….favourite my lil princess……..he he eh…..

amacam…….chumel tak….aku lekat wall deco nie atas kepala katil si batrice tu…….

so……sesuai ler kan ngang patung pooh besar dia tu……..siap minta posing lagi ngan pooh dia tu…..

kalau ler rumah sendiri………sure beli wall deco tu bebanyak…puas hati hias bilik budak kecik nie.