>

salah satu OTAI dalam dunia blogger

New segmen by EN. BEN ASHAARI : Jelajah Blog Ibu

Buat en. BEN …silalah jelajah blog kerdil ku ini yerk…..
blog ini aku boleh jamin 80% mengandungi cerita-cerita tentang my lil angel…tentang perkembangan terkini, tentang keletah-keletah dia yang semakin hari semakin memeningkan kepala, tentang percutian kami satu family, dan aku boleh jamin jugak 90% gambar-gambar dalam blog ini mengandungi gambar-gambar my lil angel.  BATRICE. So…..sangat sesuai utk segment terbaru en. BEN. he he he……biasalah…as MAMA memang mcm tu…….ada syndrome “ANAK SAYA ANAK YANG TERBAIK, TERCOMEL dan TERPANDAI” he he he he he he.

got the info thru blog en. BEN sendiri.  B4 nie zana cuma jadi silent reader en. BEN saja….but…bila en. BEN buat segmen baru khas utk para IBU2 nie….terbuka hati nak buat entry untuk di terjah.



dan akhir kata…..kepada EN. BEN….sila lah komen apa yang patut yerrk berkenaan ngan blog zana nie……apa yg perlu di baiki……sila lah komen…mana tahu…dari komen En. BEN….zana dpt idea nak memperbaiki lagi blog kesayangan zana nie.