>

fuh……….hari nie perut bebetul kenyang ko………..pagi jer dia buat konsert lagu2 keroncong…masuk tengahari…dpt makan free sampai sendat perut….he he he

*** my big boss and 2nd boss yang di pindahkan ke Penjara Bandar Hilir (uniform kaler gelap) ***

Btw….hari nie ada makan2 sempena Majlis Perpisahan PTD kami…Pn. Nurzaini…..tak jauh pun pindahnyer….dari Simpang Rengam ke Kluang……

Pn. Nor pun tak sampai setahun berkhidmat kat Simpang Rengam nie…..and then kena tukar ke Kluang coz’ PTD Kluang tu kontrak..so, kontrak dah tamat di Kluang…..2 tahun jer kan kalau kontrak……kena lah pindah….tu yg ibu pejabat penjara pindahkan ke Simpang Rengam and tarik Pn Nor ke Kluang plak….xpe lah……

En. Wan selaku imam of the day…..he he he…tak sangka suara si Wan nie kemain sedap lagi bc doa…..

menu of the day……..ikan pais, kari ikan penang, ulam2, sayur campur, sambal belacan.  memg makan tak pandang kiri kanan ler memasing………nom nom nom nom….sedar2 dah habis jer sepinggan.

ini pinggan aku yang penuh………..kari ikan kak yam mmg marveles………kari penang……selalunyer aku nie mmg tak pandang kalau masak2 kari nie….tak kira ler…ikan ke, ayam ker, daging ker…mmg tak masuk punya ngan tekak aku….tekak jawa lah katanyer….tp, sekali dah rasa kari ikan kak yam nie….pergh…..terjatuh cinta ko………….tp kari penang jer lah……

To Pn. Nor……..selamat menjalankan tugas di tempat baru.