>Salam hari sabtu…………….sapa yang kerja tu………silalah kerja ngan ikhlas hati yerk……………saya cuti…jgn jeles………auw……..so, let suam2 kuku kan hari sabtu anda ngan entry lite2 dari saya yerk………….

Next month….anak dara aku sorang nie genap setahun…………lil soffiya……adik kesayangan Batrice.  Perkembangan Soffiya….he he he…mak long ingat2 lupa ler sayang….tp Soffy still tak jalan lagi…gigi pun baru kuar dua batang ……….gigi depan hak bawah.  Try and error nak berdiri…………mulut sangat senyap…tp kaki tangan berjalan………….sangat tak suka di pegang2…….or di gomol2….Soffy lebih rela di biarkan main sorang2…………layan perasaan ngan menan kak Batrice dia………..

Muka sangat checky…….suka main lidah……….ho ho ho…..budak mata bulat nie kan………mmg geram kalau dpt gomol2 dia……….

Jadilah yerk……..mak long & pak long menumpang kasih pada Soffy gark…………Yaya & Aqeeb jauh di nilai nun……jadi lah Soffy peneman kak Batrice and nenek kat rumah nun.