>

Ingat lagi entry pasal ASTRO AKU BUAT HAL?

Semalam balik….aku rasa cam dah ok jer ASTRO aku tu….so try click channel 119…wah…MUNAJAH CINTA sedang main dgn terang dan benderangnyer…..tp di sebabkan byk episod aku dah tertinggal…aku jadi confuse plak…..apsal si Khumaera tak duduk ngan si Attar & Maemuna yerk…pastu si Khumaera tu dah ada ada anak lagi….kembar giteww….tp kena colek ngan si Bakri yang gilerkan si Maemuna walaupun Maemuna tak suka dia and dah jadi isteri si Attar…..dah ler dulu rogol si Maemuna semata2 nak kan dia…..hu hu hu…..betul arr….aku LOST giler tengok episode petang semalam.

Oppss…..lari plak tajuk…….benarnya aku nak citer pasal ASTRO aku yang dah ok tu…….that’s mean…org ASTRO dah datang rumah ler kan services decoder or what so ever yang patut dia org check tu……mmmm senang hati makcik tau..nak layan channel 701 pun senang hati dah nie……..dpt lerr aku ikut balik citer LOST yang makin buat aku lost tu…

and….ingatkan services dari ASTRO tu PERCUMA…rupa2nyer…..kena bayar beb. Sikit pun laling hubby aku tak cakap kena bayar……..tu pun aku jumpa resit dlm keta honda…coz’ dah seminggu aku bw keta wira…..hari nie aku minta bw honda ngan laling hubby aku…….ooo…..kena bayar RM50 tu….iskh iskh iskh….mmg betul2 nak cepat kaya tau ASTRO nie………lepas nie….kalau services dia still hampeh bila hujan jer channel sumer jadi bintik2…..ilang2…mmg siap lah….aku black list terussss…….wakakakaha……..jgn jelah kan….sebab…..giler ko…..laki aku dah ler pencinta SPORT…kalau aku black list ASTRO…camner dia nak tengok game bola secara live……..hu hu hu……terpaksa ler terima dgn redha yerk….