>oo…..sudah hari khamis……esok jumaat…..lusa tulat……..CUTI…hoooyeeehhhhh……

oppss…..suppose today berBATEK kan bg kakitangan kerajaan….tp aku hari nie malas nak berBATEK….pakai kebaya polos jerrr…………kaler kuning kehijauan.  Lagipun boss aku takde…..hik hik hik outstation dua hari…next week baru ler menjelma kat office nie……

eheem…..perasan apa2 tak…? he he he…….cuba tengok bebetul……….tengok bebetulllll………..ha ha ha…sambil kelip2 mata nie………wink!

Amacam….dah perasan ker? …..hik hik hik…..taddaaa……….hari nie mood nak ber”fake eyelashes”…..keh keh keh keh….boss xde…so, boleh ler aku melawa sikit…………kalau boss ada…aku nie pemalu sikit.

tp yang nie over panjang ler plak bulu mata palsu nyer……………..murah2 jer aku beli bulu mata palsu nie……..x kuasa nak beli yang mahal2….yang nie aku beli harga RM2.90………tp, gam nyer aku beli brand ELIANTO……mahal sikit lah….harga RM18.90….tp mmg best coz’ gam nyer kuat…pastu tak meninggalkan kesan langsung….i like !!!

saja nak merepek di pagi khamis….idea tak datang lagi nak update citer apa kat blog aku nie………