>aku tak tahu nak update apa….tp mood nak update kemain membuak2 cam lelemak kat badan aku nie…..hu hu hu…

layan piccas2 Batrice je lah yerk…….gambar lama bulan 1 hari tu…………

anak dara yang gigih nak menolong nenek dia memasak………….setakat bagi pinggan mangkuk plastik…dia mmg tak layan dah…..mau yg real punyaa………so, kenalah nenek bagi gark kat cucu kesayangan dia tu apa yg dia nak……kalau tak….sure suara dia satu taman boleh dgr……….tension aku.!!!!!

Sudahnyer……..nenek masak kat atas…….cucu masak kat bawah plak………..

Nenek dia bagi batang2 sawi…..kuali kosong, pisau, papan pemotong, sudip ngan dapur 1…….siap ler dia reka sayur dia sendiri……siap kacau2 lagi sudip dalam kuali cam real jer….hope sampai ke besar ler minat tu berterusan…….