>

sepetang di rumah mak tok…..balik dari pasar malam, berjaya pow mak ngan adib dia bubble nie…..tak sudah2 ngan bubble……….pergi ngan mak ngah…dapat ler…cuba dia pergi ngan aku….jgn mimpi ler….malas aku nak bubble tiap kali datang pasar malam…………
ha ha ha…btw, nie citer minggu lepas……we’ll tak jadi gi tengok F1 …..tu yang balik tenggaroh tu……and ini xtvt petang ahad…..time nie budak kecik nie badan dah start panas…….dah bertampal cool fever di dahi pun gigih ngikut mak ngah dia pergi pasar malam……..mak ngah pun melayan jer kerjanyer…….bertambah2 mengada ler budak sorang nie……sampaikan tido malam pun tido ngan mak ngah & pak ngah dia……mama & papa dia syok tido bilik pengantin……keh keh keh keh keh….katil baru plak tu.

jom layan minah nie layan buih2 cinta…..kah kah kah….cam tajuk novel ler plak yerkkk

si tukang tiup bubble……papa dia ler…..udah mama dia sibuk pegang camera nak tembak tak sudah2 kan…..tp en laling hubby ada skill baru…x yah nak tiup2 bagai bubble tu……just layang2 kan jer kat udara…bubble tu akan keluar……….jimat oksigen ok!

layan sampai maghrib……..pastu kerahan suara suruh dia masuk dalam.