>

Upah budak demam……so, semalam gi PM a.k.a pasar malam…………dia telah berjaya pow mama dia…….nak pow papa dia…papa dia buat bo layan jer kan………jalan terus tak toleh2 belakang lagi…padahal anak dah tersadai kat gerai jaul menan……….memula aku pun nak buat bo layan gark…….tp alahai, tak sampai hati ko…nengok muka nak cukup yang cukup mengharap nak dptkan menan tu………so, rela dlm paksa gark ler aku patah balik gi gerai tu……..

Memula dia nak helikopter……tak berkenan ler plak aku, bukan apa…udah ler batrice tu anak dara…menan pulak cam sesuai utk bebudak lelaki and satu lagi…mmg dah pernah beli pun helikopter utk dia…tp hayatnyer tak panjang….sampai rumah jer dah selamat tercabut dia nyer kipas tu kan…….dari aku membazir belikan menan yang cepat jahanam tanpa mendatangkan faedah…baik ler aku beli mini laptop ben10 nie….boleh gark dia belajar ABC 123 kan….

Ini, mini laptop dia yang ke-2……..satu lagi still bernyawa lagi mini laptop tu…..yang tu aku beli mahal sikit arr…..yang nie RM15 jer….tp aku rasa lagi better dari yang mahal tu…….mini laptop yang tu ada kat rumah nenek dia…………so, yang nie aku pastikan dia tak angkut gi umah nenek dia….letih beli menan sumer dia angkut ke umah nenek….sudahnyer bila kat rumah…dia boring tak tahu nak main apa……….

Walaupun dahi bertepek ngan cool fever…tp pose tetap pose……he he he…..itu ler anak aku…….