>

now, aku kat rumah…….Batrice demam since semalam lagi……..we’ll tak jdi nak tengok F1…..so, balik kg saja….petang ahad tu…..budak kecik nie dah start batuk2 & badan pun dah start panas.  Tp still aktif pot pet pot pet sampai mak ngah Adib dia confuse…demam ke tidak? he he he….Batrice mmg camtu….even demam, dia tetap aktif…….mulut tak berhenti2 cam sihat wal’afiat. And bila demam pun Batrice bukan jenis merengek2 cam sesetengah budak. Cuma muka mmg nampak layu sesangat and dia x nak minum susu bila demam…….semalam cuma 2 botol jer dia menyusu……….pagi and petang…..and today……sebotol pun belum lagi dia minum….tp aku x worry pun coz’ dia akan minum air masak byk, ubat pun senang nak makan.

Pagi tadi, dlm kul 9 gitew…bw pergi Klinik Mengkibol…….nasib ler tak ramai and coz’ budak kan…so, cepat dpt turn……..check panas 39’c……tu pagi, malam tadi lagi ler panas………sepanjang malam mmg aku tak tido lah……..kerja menuap badan dia ngan towel basah……….

HOPE MY LIL ANGEL NIE CEPAT SEMBUH LAH YERK…..risau gark coz’ doc kata now musim denggi since musim hujan dah start kan…….if dlm masa 3 hari tak kebah lagi……..kena datang klinik utk check darah plak…. hu hu hu hu……

Advertisements