>

va va va…semalam punya entry…sana sini citer pasal my Look nie….cara mudah cari duit…sambil search sambil jana pendapatan….so senang kan…..

it’s lebih kurang cam nufnang…cuma nuffnang kita jana pendapatan thru iklan2 yang di paparkan kat blog kita….makin byk iklan kat blog kita…makin byk lah kita dpt……dgn My Look plak…kita dpt thru berapa kali kita search something thru my look…..so, every day mmg kita akan guna khidmat mr google…so, lepas nie, apa kata kita guna plak khidmat My Look plak…x rugi pun….

Lagipun benda nie free…just register………korang boleh gark register dari SINI.
Step yang sungguh mudah…………rugi kalau tak try…….see….baru semalam aku register………pagi nie check…dah bertambah earning aku…………tpppp………..dlm sehari……..hanya 5 kali pencarian kita jer yang dia kira…….x kisah ler kan…….sekali search dia bagi kita $0.22 so, if kali ngan 5……korang darab ler sendiri yerk…………

Nie earning aku setakat pagi tadi………..va va va va………..