>

testing skill menembak yang tak seberapa…….aku try snap gambar2 bunga yang ada di jual kat Mini Strawberry Park tu……..geram…kalau boleh cam nak beli sumer2 esp bunga2 orked tu……..tp memikirkan aku nie xde bakat nak tanam menanam bunga2 nie…….so…aku lupakan jer lah hasrat nak beli bunga2 tu…bukan apa…buat membazir jer…coz’ aku pasti yang hangka hayat nyer takkan lama ……hu hu hu hu

re : menjawab pertanya Sham a.k.a mama echa yang confuse sama ada aku pergi Genting ker Cameron bila tengok pose2 manja aku tu kat Mini Strawberry Park…….he he he…aku rasa Mini Strawberry Park nie baru beroperasi coz’ nak masuk pun still under promotion x kena bayar….cuma time petik strawberry tu jer kena charge RM8 tak termasuk strawberry yang ko petik tu yerk…..Mini Strawberry Park nie area Goh Toh Jaya…..ko kena naik atas sikit ke sport centre…haahh…kat depan tu jerr…….parking kat sport centre tu…and ko kena lah jalan sikit kan….ok kot…cuma xde ler besar cam Cameron Highland nun………