>sambung story k:

Lepas dah lepak2 dlm bilik….we’ll pun gerak ke theme park…..tp coz’ time tu pun dah almost kul 5 ++ pm…so, xde ler harapan nak main @ outdoor theme park.  Decided besoknyer ajer lah main sepuas2nyer kat outdoor theme park kan….nak bergambar sampai pengsan pun esoknyer lah…….

So, petang tu….just jejalan dlm indoor theme park jer…….layan Batrice main game yang simple2…….biasalah, budak baya Batrice, x byk pilihan…..tak cukup ketinggian….hu hu hu…next year, sure dah boleh masuk sumer…..nak masuk snow world pun x kesampaian……NEXT NEXT NEXT trip plz!

Antara permainan WAJIB kalau pergi ngan anak2….

dah puas main yang simple2 nie……ingat nak main Bumper Car…….my laling hubby ler beria2 nak main…..dia nak naik berdua ngan Batrice….tp di sebabkan budak kecik tak dibenarkan kat area Bumper Car utk adult…so, punah ler harapan my laling hubby kan……tp budak kecik nie dah rengek2 nampak bumper car tu…dia mmg excited giler main bumper car….so, mencari lah bumper car utk bebudak……….

Ko nengok muka dak kecik nie…….muka excited dah nampak Bumper car….ha haha….adoi lerr……2 round ko dia main bumper car tu…..mak pak dia plak naik risau…dia boleh handle ke tak…kot kena langgar ngan bebudak lain….mau dia melolong kat situ……..padahal…….sikit pun…excited sengih2 kena langgar ngan bebudak lain.  X padan nga pompuan.

 

muka tak puas hati coz’ bumper car dia tersekat kat dinding……xde sapa nak tolong.

Lepas main……memasing dah kelaparan balik….esp laling hubby aku tu…..hu hu hu…sejuk2 kan , harus perut minta di isi jer……..pusing punya pusing punya pusing punya pusing……berapa byk pusing daaaaa..akhirnya we’ll makan kat Pizza Hut jerr…..sonang citerr

sendat perut……..lepas dah kenyang we’ll ke Game City plak……..melayan minah kecik tu main sampai tak hengat dunia…..tu kalau di biarkan, mau sampai subuh pun dia tahan………almost sejam gark ler terperangkap kat sini…….ajak keluar….jap2 dia lari balik masuk dlm nie …….

papa dia pun naik sama melayan kerenah anak………tp syok gark sesekali layan camnie kan….nama pun cuti2…so, at least ngan cara camnie…leh hilangkan tension.

kemain serius muka Batrice….concentrate sungguh kengkonon berlumba……..x pandang kiri kanan…….V3 minah rempit…ngeh ngeh ngehn

bekerjasama menembak lubang2 bernyala ngan pistol air nie….

X larat nak melayan minah kecik nie kat area Game City nie…..lari keluar nak tengok pemandangan waktu malam……..ngan cuaca yang sejukkkkkkk…….and layan posing gedik santai anak beranak…….

let’s posing2……..tp gambar tak berapa nak cantik arr……mr. nikon nie kurang sikit aksinya bila dlm gelap…tp kalau hari cerah….boleh di harap mr nikon nie….maybe nak kena tambah accessories kot utk upgrade hasil mr nikon ni.

so, berakhirlah episode hari pertama di puncak GENTING.