>

phewww………..lama dah tak join contest2 nie kan……..bukan apa…..kekadang tu cam fed-up gark ler coz’ byk dah join contest…tp menangnyer tu JARANG-JARANG………..tp takpelah kan………join pun just suka2 jer……if MENANG……..kira BONUS lah kan………if tak menang tu…….anggap jer sebagai ADAT BERTANDING………wah gitewwww…………..

So, this time nak join contest by Lovely Lina ibu kepada Hami Danish.

and cam biasa lah kan………setiap contest ada terms & conditions nyer.
if korang nak tahu, just click HERE ok
and dah nama pun contest muka garang si kecil……so, contestantnyer pun sure lah si kecik aku nie kan…

my lovely princess
 Nur Batrisya Qistina
a.k.a
BATRICE
yang di lahirkan pada
23. 01.2007
anak kepada
Pn. Zanna & En. Hemlin
dan boleh di hubungi di
zana.nordin82@yahoo.com
he he he he he