>ha ha ha ha ha ……lama dah tak menggedik posing kat tepi pantai kan….nak2 anak x mengekorrr…..so, mak pak perasan zaman2 bercinta lah kan………

Tanjung Leman…….fuh…bebudak Tenggaroh mmg WAJIB ada kenangan kat Tanjung Leman nie….cam aku ler…..dulu2 time CINTA MONYET…kat sini ler tempat dating……ingat lagi…masa couple ngan “A”……convoy ngan member2 dia naik motor……masa tu aku baru jer balik sekolah…….baju sekolah pun x bukak lagi……baru nak nganga ngadap lunch….tup tup….bunyi motor depan rumah……..yelah…dulu mana ler ada h/phone kan nak gi tahu nak ajak awek dating….tu yang gentlemen datang rumah jemput bagai depan mak….padahal time tu………muka mak aku kemain masam x bagi aku pergi……….hik hik hik..being anak yang kepala batu………sikit pun aku tak heran ngan muka masam mak aku tu………nasi pun x habiskan lagi………berdessup salin baju……sat lagi pakwe tunggu lelama kat depan…takut dia cancel plan jer…ha ha aha…..yelah…time tu aku giler NAIF.  Bercinta bagai nak rak bertahun2 lama……..last2 dia kawen ngan orang lain……….piiraahhh…bila di fikir2kan balik……bagus gark dia tak jadi ngan aku…….kalau tak sure aku menjanda awal2…..kalau nengok peel dia sekarang nie….hu hu hu…jodoh pertemuan dah di tentukan kan…….kita merancang…ALLAH yang menentukan…..apa2 pun aku bahagia sekarang.  FULL STOP
Dah…..jgn nak emo2 citer lama….past is past………ha ha haha……

tu dia …….LELAKI kesayangan HAMBA…….he he ehe……..

Haaaa………tu dia…pose gedik santai dah start dah…….nasib ler laki aku nak melayan pale giler2 wife dia nie…….kekadang jer aku jadi camnie….especially bila balik kampung sendiri…..true colour dah keluar.
Model Tanjung Leman……

korang layan ler gambar2 yang ada nie erkk……..aku malas nak letak caption satu2………

Makin menjadi kegedikkan bila ada geng…….nasib ler si ayu nie boleh di kira satu kepala gark ler ngan kak long dia…..ala, budak lagi pun si Ayu nie……..aku ajak panjat pokok tu pun dia ngikut jerrrrr.

Pastu…….dia hasut aku masuk dlm laut plak….dah ler baju tak bw……..gigih keluar duit RM30 beli seluar & tshirt……..tp serius……lama dah aku tak main air kat tanjung leman nie…….kalau bw batrice pun…….takat batrice ngan papa dia jer lah yang berendam……aku nengok dari jauh jer………Lepas dah salin baju……ada plak orang jual ABC kat area situ…fuhhh………nikmat beb pekena ABC time panas2…..nak2 ABC letak coklat tabur……..lagi ler nikmat.

time to main airrr……….hooyeehhhh

tp tak lama aku layan main air……….Ayu ngan sanie jer lah kemaruk jarang jumpa laut kan………laling hubby aku pun x turun…..so, cam boring plak layan blues sorang2………..ada ler 30 minit lepas tu aku naik salin baju…….hik hikh ik…..ngan pakai balik baju  kurung masa sampai…xde tuala bagai………ha hahaha…….sengal tul ……..tp puas hati.