>fuh feel GLAMOUR kejap…………see…kemain chumel gambar aku  ngan LIEYA erk kat web PETUA MELAYU ni…..

panas beb panas………….tuan punya web nie telah mengguna pakai (boleh guna ke istilah nie?) gambar kami yang chumel nie utk entry di web dia………tak minta kebenaran plak tu…at least kalau tak minta kebenaran……..bg ler kredit kat blog kitaorg ye tak……..nie semberono letak gambar kami tanpa minta izin…….

wah wah wah…..agak2 apa nak buat erkkk? kelakar ler plak……..tu entry utk PETUA AWET MUDA…cehhh…….mmg ler kami nie muda lagggiiii….x sesuai ok…….len ler ko letak gambar nenek umur 60 tahun tahun muka nampak muda belia cam umur 20 tahun….logik arr……..nie muka kami yang sah2 muda remaja lagi………..umur pun tak masuk 30 tahun lagi tau…….tak agak2 ok…………..

ingat aku ngan lieya jer yg glamer kat situ…si CEERAMOON pun ada gark…..nak tengok gambar CEERA clik KAEDAH MINUM AIR UNTUK KESIHATAN

gelak aku bc mesej lieya kat FB……nasib dia tepek gambar kami berdua utk ruangan petua awet muda…..buatnyer dia tepek gambar kitaorg buat ruangan petua isteri kesepian di sebabkan laki mati pucuk……tak ke haru……..bukan takat lieya…ngan aku2 sekali berjemaah ngan lieya libas owner tu………..
and google punya google lagi………………bukan takat @ PETUA MELAYU LAMA tu jer jaja gambar kami untuk PETUA AWET MUDA.  MELAYUKU HEBAT pun jaja muka kami gark untuk citer yang sama….aku tak tahu ler….sapa copy citer sapa…coz’ sama jerrrrr gambar & susun ayat tu…..
Alahai…..meh tuan blog nak kasi nasihat sikit :
x kisah ler ko nak tepek gambar aku nie…tp at least minta ler kebenaran ngan aku or tuan2 punya gambar yang ko nak guna tu kan……….susah ke nak minta kebenaran ngan orang…..perbuatan nie cam MENCURI gark ler kan…amik hak orang tanpa kebenaran….SALAH tu……kalau tak minta kebenaran pun………at least bagi KREDIT kat blog kitaorang pun x kisah ler….tu kalau mulut or jari ko berat sangat ler nak ucap perkataan  MINTA KEBENARAN NAK COPY GAMBAR AWAK. Memang gambar2 kat blog aku nie aku tak letak watermark coz’ aku rasa cam menyibuk plak watermark tu………..tp, bila dah kata gambar nie hasil tangan aku click2 camera aku…..so, itu adalah hak cipta terpelihara aku.  Nak guna boleh…sila MINTA KEBENARAN tak pun bagi KREDIT kat blog kerdil aku nie…sejuk sikit hati aku kan.

*** gambar di atas adalah di songlap dari entry aku BESDAY BASH YANG HAPPENING