>orang dok kecoh2 ngan nuff……aku pun nak nyibuk gark ler citer pasal nuff aku yang tak seberapa tu……..

wallawei…….sejak tukar url blog aku ke baru nie…….nuff aku nie cam hidup segan mati tak mau….kejap2 ada…kejap xde…….tp byk xde dari yang ada……..plzzzz ler nuff…..kasihani lah daku….aku dok kumpul duit nak daftar diri kat London ker Marie France ke utk kuruskan badan…..hu hu hu hu…

See….buffered earning aku tu pun ada 3 jerr…….2 dari blog lama…..1 jer dari blog yg nie……sila lah kasihan kan aku…………..

dari compaigned earning pun sangat lah menyedihkan………….

pada otai2 tu………sila ler bagi sepatah dua kata camno nak naikkan traffic kat blog aku nie……sian ler kat aku wei…………act…….sampai la nieeee……….sebenarnyer aku still tak faham camner nuff berfungsi……..sian kawan2 yang dok terang tp aku still tak faham2……..bengap tu ler aku nie……..agaknyer terlebih makan otak ikan kot……x pun minum air yang dah jadi swimming pool pada semut2 yang tak reti berenang tapi ada hati nak buat kuak lentai dlm cawan air teh aku nie……….hu hu hu hu
nak gark aku merasa sekali cash out duit nuff nie beribu2 jumlahnyer…….kan kan kan……