>

konon nak kalahkan bulu mata unta……tp hakikatnyer bulu mataku kontot sahaja……..unta gark yang menang……..apalah unta tu…….ko duduk padang pasir x yah ler nak melaram ngan bulu mata panjang sejengkal tu…..pas2 sikit kat aku nie……..he he he he
amacam……..cun tak eyelashes aku……..lama dah tak buat entry solek2 nie kan………yang nie eyelashes yang baru beli last week…….ingat masa adik aku kawen hari tu nak gark ler melaram ngan eyelashes kan……..sampai ke sudah…..haram tak terpakai………padahal dlm beg solek siap stand by 2 set lagi……x dan ko kakak pengantin nak pakai eyelashes…….sibuk memanjang………..so….kebetulan minggu nie boss outstation seminggu…………galak ler PA melawa…………ada boss i segan sikit……dia tu mata kemain peka……..jerawat sebijik tersembunyi celah pipi pun dia leh tegur……..nie kan plak PA dia melaram ngan eyelashes……….harus sehari suntuk aku tak masuk bilik boss karang……..

Aku suka yang nie coz’ nampak natural……..xde ler panjang mengalahkan bulu mata unta……..takkan ler aku nak lawan bulu mata palsu si RCW tu……giler ko…….dia ARTIS…aku nie sapalah kan…….dpt pakai yang natural2 nie pun dah kira ok ler nieee……….

tetiba feel mata besar ler plak………padahal kecik jer mata aku…….apakah?