>

sorang lagi adik aku sampai seru nyer nak berkahwin………..dah jodoh….takkan kemana……so….secara rasminya on 6 Mac 2010……adik aku yang no.2 a.k.a NgaNgah Batrice bernikah ngan pasangannyer cikgu Ct Adibah Marshadi………….dengan sekali lafaz……….syukurrr……..cuak gark aku…coz’ adik aku yg sorang nie……….ala2 tak kuat semangat………..ha ha ha ha ha….

Antara hantaran dari pihak lelaki………..hantar kat perempuan tema PINK…almaklum, adik ipar aku yang sorang nie PENCINTA TEGAR pink………..sana sini PINK.  Semua gubahan tu my mum yang buat…and alhamdulillah…………adik beradik kami sumer hantaran di gubah oleh our mum sendiri.  Hasil air tangan IBU itu tak ternilai harganya………..i’m proud of you, MAK.

*** cuppies ni aku sponsor k ***
*** duit mas kawen & gelang tangan buat isteri tersayang ***
Pelikkk arrr……….bulan 1 time adik aku yg bongsu nikah….kemain berjurai2 air mata aku ngan mak aku….time adik yg nie kawen…leh sengih2..gelak2 lagi nengok…apakah aku kurang sayang ngan adik aku yang nie? ….uisssh………jawapannyer adalah TIDAK………tak nangis bukan bererti kami kurang sayang kat dia….cuma…..aku gembira coz’ adik aku yang nie sudah selamat menjadi SUAMI orang tanpa byk halangan….adik aku yang bongsu tu dulu aku sedih bukan coz’ aku tak gembir dia dah SELAMAT jadi SUAMI orang…tp sedih memikirkan dia buat sumer persiapan sendiri……..tulah, duduk lagi jauh2 ngan mak pak ………..pastu aku sedih coz’ byk sungguh halangan dan rintangan yang dia lalui.  Tapi…….dua2 adik aku tetap aku sayang walaupun dulu cam kucing ngan anjing bila berjumpa…….
Anak dara aku muncung coz’ dia pun sibuk nak hadiah cam Mak Ngah Adib dia…….he he he…auta lebih budak nie……….nasib ler mak ngah dia gigih lagi nak melayan…………belum sempat tukar2 hantaran…….coklat dari bakul hantaran mak ngah dia jadi mangsa………semata nak pukuk anak sedara nan seorang nie…………………