>

WAJIB pampang muka tuan punya blog yang excited nak tengok Suria FM Rancak tour @ Kluang Mall………nak tengok artis2 pujaan ko…harus ler dlm hati ada taman bunga……

kitaorg sampai pun dah lambat daaaaahhh….3.30 baru masuk…tu pun pusing punya pusing punya pusing cari parking………ramai tul orang yg dok sama sibuk2 kat kluang mall tu……..mau nyer tak…bukan senang nak jumpa artis ko…………

Penuh ko orang………naik2 dari eskalator jer aku tengok jammed sana sini ngan orang….hu hu hu…memula sampai tu…….aku tinggalkan batrice ngan papa dia…coz’ en laling hubby aku nie…benda2 camnie dia mmg tak layan…….tu pun nasib baik aku ajak gi kluang mall petang tu dia terbuka pintu hati….kalau tak….nangis aku dok umah layan perasaan yang tak kesampaian…..

Time nie aku still duduk jauh kat belakang…nak nyelit gi depan ……alahai…….kemain sesak lagi…snap gambar pun main snap jerr……….pastu dpt ketengah sikit…..time tu akim dah nak kuar………tetiba dari kejauhan aku dgr suara budak menangis…pastu mcm biasa jer ngan suara tu kan……..ALAMAK………rupanyer anak aku melalak ler plak……kocoh2 gi belakang balik check pasal apa anak dara aku tu nangis…………dia kalau tak nampak kelibat mama dia….mmg camtu ler…nak melalak jerrr…..

Tak kira…nak gark nengok Akim dekat2….gigih ok……sebelah kanan pegang camera…sebelah kiri plak cempung vontot gebus anak dara tu…….laki aku jgn di harap ler dia nak nyelit sama……biarkan dia layan perasaan dia sorang…janji mak happy…hahahaha aha…

mmg hensem ler Akim nie……

tak byk gambar Akim yg aku dpt snap……keadaan tak mengizinkan coz’ time nie aku still dok terperosok kat celah2 orang….nak2 brother sebelah aku tu…dianyer PERFUME semulajadi..kemain hebat lagi……tahan jer hidung aku nie……tu yg cepat cari posisi lain tu……

Lepas Akim, Nas Adilla plak keluar…aku tak berapa suka ngan minah sorang nie…com over gedik plak….tp, dah depan mata…snap jer lah gambar dia kan…..

Satu cukup arr buat peminat2 minah nie kan…….
Lepas tu Linda Onn keluar……….phewww……cun minah nie…kecik comel jerrr………make up pun simple natural jerrrr……….sedap mata memandang…….suara dia mmg best lerr……..camner dgr kat radio..camtu ler dgr live…lagi best ada….
pastu si LO nie panggil zizi & kak vee…….sapa dgr Suria FM pepagi tu tahu ler kot…..dj yang bertugas tetiap pagi kan…HO, Zizie & Kak Vee………time zizie keluar aku ok lagi……tp bila LO announce yang Kak Vee keluar………aku cam confuse jap……..suara ada…….tp mana orangnyerrr…….dlm pala hotak nie dok bygkan kak Vee tu orangnyer yang rambut kembang kerinting tu……sekali ku perhati ku amati…….laaaaaa……..
pakwe jambu di atas rupanyer KAK VEE……..giler mmg confuse aku wei…otak aku tak leh terima ko….mcm..tiap kali suara dia keluar…tu, bukan kuar dari mulut dia…mulut orang lain….aku siap buat andaian yang mic dia tu mmg dah di setkan ngan suara camtu…kiranyer bukan sora original dia ler…..alahai…..muka kemain hensem tp bila kuar suara……..aku seperti berada di dunia lain plak…………..
tp yang bagusnyer dia nie……kena kutuk kaw2 ngan LO pun dia relaks jer…gelak2 lagi…..naik seram dgr gelak dia tu…….time nie LO buat pertandingan Patung Cendana.  Pecah perut aku dok layan si Zizie buat lawak……
Dah habis main Patung2 cendana….turn Jay Jay plak performance….best arr suara Jay jay nie…….byk gark lagu dia nyanyi…..layan beb..layan………artis2 nie agaknyer sumer size2 kecik erk…si jay jay nie pun kecik jer orang nyer……chumel jer….beh kurang cam en laling hubby aku…..
yeehaaa…….saat2 yang di tunggu pun tiba…….turn Mila plak performance….alahai…..kecik jer Mila nie…..cute seh…tp dianyer kasut…aku rasa heel yang 5″ tu lerr……..terkejut aku bila LO announce yang Mila nie berat 39kg jer…….alahai dik……apa ler yang ko makan sampai berat badan ko tahap tu jerrr……..share sikit rahsia ko……..aku rasa, berat aku 39kg tu time aku darjah 6 kot……tak pun tingkatan 1 or 2……hu hu hu

Lepas Mila performance aku dah xde hati nak stay lelama…ngan panas nyer…ngan perfume semulajadi dari ntah sapa2….naik lemas aku…ngan lengan yang dah kebas mendukung Batrice…hu hu hu…baru nak rasa…..time layan Akim & Mila xde plak rasa sumer2 tu……….
ini naim kalau tak silap.
After that…direct terus keluar dari Kluang Mall..no cuci2 mata or whatsoever……..perut dah berkeroncong nyanyi lagu yang dah takde musik……………..b4 that………..sempat posing sebelah kenderaan Suria FM….poyo erkkkkkk
nie muka orang paksa papa dia amik gambar dia……x pasal2…nak nangis lepas amik gambar dgn kenderaan rasmi Suria FM tu…….ingatkan naper…rupanyer dia nak bergambar lagi……….apa lerrrr………..yang confuse tu…..dah paksa orang snap picture dia……dia plak pose ala DIVA sombong……