>

Sesekali anak dara aku dpt berkumpul ngan sedara2 yang lain kemain lagi….dia yang paling kecik…tp dia yang jadi kepala….akak2..abang2…ngikut jer apa yg dia suruh………

Korang nengok ler gelagat anak dara ku ngan kakak2 and abg2 dia……….tak terkata…!!!!

 

  
Melayan mercun lepas dari majlis khatam Quran Syikin……..kemain lagi anak aku siap tanya ngan uncle boy dia ada lagi ke takkkk? bising bunyi mercun sama bising ngan mulut dia………..
  
Dah puas melayan mercun………masuk dlm dia pi layan buat konsert atas kusyen plak…di susun2 jadi ala2 pentas…………dah ckp awal2 yang dia jadi kepala………
  
 
 Siap buat joget lambak lagi tu…….i like to move it move it..!!! lupa nak amik video lerrr

 

operasi mencilok kipas pengantin…nyorokkan bawah kerusi pun dia leh perasan…………nasib ler mak andam takde…kalau tak..harus mak andam dah jengil2 mata pandang anak dara aku….

 
  
 

Tahu tak time tu jam dah pukul baper…? dah almost 12 am ok…………kemaruk jumpa sedara mara….siang tak tido pun tahan lagi mata dia tu……….last sekali melalak pasal ajak balik……….meraung2 kena pikul ngan mama dia…………..

Ituler anak daraku………maybe coz’ hari2 dia xde geng…..ada pun harap abg abid dia yang lemah lembut tu….dia plak spesis lasak tak hengat cam mama dia……….so, bila hari2 biasa tu……tahap dia buli abg abid dia jer….bosan kot….tu yang bila jumpa geng yang sama lasak ngan dia main tak hengat tu………mcm xde hari esok nyer stok main kan…………

Emmm…..at least, kalau next year aku nak hantar school or hantar nursery…xde ler bimbang dia takut or what so ever kan……….anak dara ku nie dah pandai bersosial…cuma bila nak start enjin tu dia ada agak lambat sikit……dlm 5 – 10 minit gitewww…….tp sekali dah kenal……….mmg jenis lupa mak bapak ler dia nyer stok main…………..