>

 
Majlis Khatam Quran Nurul Asyikin…..my dear cousin belah hubby……..sweet kan dia……malam tu just majlis khatam quran saja……so, mak andam pun x datang…xde tukar2 persalinan…….so, mana yg perlu, aku tolong touch up kan…….biasalah…dah selalu sgt jadi bidan terjun……….nie…sikit2 tu boleh lah kan…….

  
  
  
  
  
saja suka2 amik gambar…coz’ last minit…pengantin dpt official photographer yang kebaboommm best….he he he hehe….so, i di tugaskan amik gambar2 ahli keluarga secara candid….ooo……tak main ler ala2 posing2 manja…gambar2 candid nie lagi syok tengok…keh kehek…lempang sekali nak?
Emmm……i think…hasil dr mr nikon nie tak cukup memberangsangkan lah……nak kena tambah gadget lagi gamaknyer…….so, far cuma ada aparture lense jer…..ingat nak tambah wide angle & macro and also additional flash…….so…ada sapa2 tahu tak mana nak dpt murah……dah survey dah kat Kluang nie…..at least kalau nak tambah…..kena top up almost RM2K plus2 kot……maybe @ KL boleh dpt murah kot kan……
  
 

Anak dara aku dah transform jadi gadis melayu terakhir ngan baju kurung tu…….he he eh……..orang dok ngaji dia dok main tak sudah2 ngan nurin……..btw…….see….sgt manis kan senyuman nurin…..so cute……tu pun kejap jer Batrice tu ngan baju kurung dia……..ada ler dpt sejam lebih……..pastu dia bising nak tukar baju……siap ckp panas lagi tu……..ha ahah…mmg pun….panas giler kan cuaca sekarang nei…….mlm tido pasang air cond pun leh berpeluh2 lagi……..