>

Balik kg last week….kan aku ada citer gi kedai pengantin utk booking mak andam, booking baju & pelamin utk adik aku kan……….so, mak aku dah kasi kuasa VETO kat aku utk pilih kaler tema…..wakakwwahhakakkkah……….makcik berkuasa ok……so, wahai2 adik2 dan adik2 ipar ku…….nasib korang ler kan…….suka tak suka…..kena gark pakai baju & kaler yang kau dah pilih nie….xde kompromi ok……..

Maka dengan itu……..aku telah berbesar hati utk memilih kaler OREN sebagai kaler tema diaorg…….amacam……cun tak kaler nie..? aku nie xde ler kejam na nak pilih kaler bukan2 utk adik2 dan adik2 ipar kesayangan aku tu………nak gark nengok diaorg cantik cun kacah gagah perkasa atas pelamin kan……so, setelah di tapis, dan di acu cuba kat badan aku sambil membayangkan aku yang duduk bersanding atas pelamin tu……….dgn ini,  dua baju tersebut di bawah akandi pakai oleh adik & adik2 ipar ku…..kelazzz ko….aku dah rupa perunding perkahwinan.
pasangan 1 :
 
pasangan 2 :
  
 
yang mana satu pakai set yang mana…….tu korang x yah tanya……..tunggu bulan 5 nanti baru ler korang dpt tahu sapa yg pakai set yang mana………
Di sebabkan pelamin utk 2 mempelai tak byk choice……..so….xde ler grand2 kat korang nyer pelamin…..beh kurang cam pelamain akak ko jugak tu nanti……..baru adil……….aku amik combinasi kaler dark orange ngan putih suci………hasilnyer nanti ler korang tengok yerk…..cam biasa…….tenggaroh tak byk choice utk mak andam……..ambil yang ada kat tenggaroh jer…..so, mak andam korang akan sama ngan mak andam akak korang nie…….tp don’t worry……akak korang tetap yg paling cun dari korang……..ha ha ha haha
-sila lempang diri sendiri laju2 kalau tak boleh terima kenyataan ini yerk….-
apakah perlu budak ini pun di carikan baju yg sedondon dgn pengantin………? for sure lah kan……dia ler satu2nya bidadari kecil di majlis tersebut….harus aku nak bagi anak aku overshadow pengantin lelebih……korang tahu tak , mana boleh aku tempah baju flower girl secara online?