>tekunnyer si Batrice menconteng….nak kata menulis…x nampak lagi kan bayang2 huruf tu…so, let’s call it as “menconteng”.  Kejadian di rumah mak tok dia……….he he he…masih tak abis2 lagi citer padahal adah almost 2 week berlalu….lantak…..bila mood M sudah mari…….x leh nak kata apa dah……

Di sebabkan kat rumah mak tok dia…..so, dia dpt kelulusan menconteng guna marker pen…….kalau kat rumah sendiri……jgn harap ler nak dpt lesen pegang marker pen tu…..lesen nak jeling2 pun belum tentu lepas.

let’s check apa yang dia contengkan dgn penuh khusyuk dan tawadduk tu…..

Beria2 dia menconteng….penuh perasaan….seronok tengok dia fokus buat kerja camnie……takpe…nanti dah pergi school, belajar rajin2 yerk princess.
tapi tu arr….kalau dah nama buat kerja depan tv, sempat lagi tu layan citer kat disney channel…….hu hu hu…umah mak tok jer amik package yang ada disney channel…….
 
“mama dah siap”……he he he ….