>

tonggang terbalik dah entry aku erk…..tak kisah ler…janji korang paham kan…..yang mana dulu yang mana kemudian tu xde kaitan pun antara satu sama lain….he he he…

so….cuti raya CNY  tu….we’ll balik Tenggaroh sebenarnyer………Sabtu petang baru gerak…..biasalah…sebelum balik kampung, harus ler aku jadi bibik dulu siapkan sumer…..baru ler relaks sikit nak balik kan..xde ler terkenang2 baju yang berbakul2 tak di basuh or…rumah tak bermop….

Sampai area dusun panti……beratur keta panjang giler….x pernah di buat jammed kat situ camtu panjang sekali…….heran gark…..laling hubby aku cakap, sure ada accident nie……..

Dekat 45 minit gark ler kitaorg stuck dlm jammed tu.  Batrice dah bosan……jangan kata dia…..aku pun dah panas bontot…….laling hubby plak, kemain sopan santun malam tu ikut peraturan….kalau tak, selalu tu sure dia dah redah potong belah kiri dah…….
Ko nengok ler gelagat budak dah bosan dlm keta nie…….ntah apa2 ntah…….yang terbaru dia dapat skill panjat2 dlm keta……tangan dok pegang seat depan…sambil kaki dok panjang seat belakang…..boleh bayangkan tak nie…..aku pun tak tahu nak terang camne erkkk…..
 
  
ha, beh kurang camtu ler….korang imagine sendiri ler camnie…….
kena sound ngan mama dia…..dia marah kita balik siap nak pukul ngan bantal lagi….kalau bantal kecik tu takpe lah jugak, nie gigih dia pi angkat bantal besar nak hempuk kat mama dia
 
bila dah dpt jalan…….baru ler tahu sebab naper jalan jammed giler camtu sekali
 
tu dia……..nampak keta yang dok terbalik tu……accident rupanyer……ada sebuah lagi keta dok tersadai…tp yang tu x sempat nak snap………rasanyer diaorg bertembung kot……!!!!