>

fuh….sapa perasan adv Celcom kat nuffnang korang…pergh…leleh babe nengok BlackBerry® Storm™ 9520 tu…….hu hu hu…kalau guna duit sendiri, ntah bila ler nak dapatkan…….my Lil Pinky pun en Laling Hubby yang sponsored…….nak harap aku beli h/phone canggih sikit….mmmmm….mau makan tahun kumpul duit pun x cukup2 lagi……

So, when Celcom are giving away TWO (2) Celcom BlackBerry® Storm™ 9520 to Nuffnangers!
 

Apa kata aku join contest by nufnang nie jer….mana ler tahu ada rezeki kan……dpt  BlackBerry® Storm™ 9520 ……boleh gark aku jadikan hadiah anniversary yang ke 6th kami next month pada Laling Hubby….yelah, dia dah berbudi belikan my lil pinky tu…apa kata aku balas ngan BlackBerry® Storm™ 9520 plak….kalau ada rezeki lah kan……..

fuh kiri fuh kanan

 
*** x tido malam ler gamaknyer laki aku kalau aku hadiahkan dia BlackBerry® Storm™ 9520 !!!***
All the power of the previous Storm returns, in an upgraded and more advanced package. The BlackBerry® Storm™ 9520 boasts enhanced features and boosted connection options and storage.

Take a look at the features below, and start enjoying the BlackBerry® Storm™ 9520! Get yours from as low as RM216/month, when you sign up with Celcom Exec 50 or Celcom Exec 250 postpaid plans.

Up to 32GB MicroSD
With MicroSD as the standard peripheral storage, you can have a potential 32GB of space, taking your mobile experience to totally unprecedented levels!
Enhanced touch screen
Forget about fiddling with buttons. Enjoy the tactile and sensory feel of the future as you tap out messages on the Storm2’s big screen.
2GB internal memory
A powerful phone sits on powerful foundations. The 2GB of internal memory ensure you’ll have ample space for contacts, emails, and attachments – with enough left over for miscellaneous use.
HSDPA up to 7.2mbps
Surf the web and stream your entertainment at lightning speeds – and witness the Storm2 live up to its name!
 
Wi-Fi enabled
Make your work and interactions seamless as you stay connected by simply hopping on to Wi-Fi networks in range.
PERFECTO!
apa lagi nak di kata.
and with CELCOM package
 very d stylo babe !
 
 
 
fuh….TERBAIKKKKKKKKKK wokkk!!

BLACKBERRY vs CELCOM
like
TERUNA and DARA 
or
PASIR and PANTAI
yang tak leh di pisahkan 
sehati & sejiwa

eceehhh…kan aku dah mengarut..

 

sure lepas tu laling hubby aku terus tukar dari D*G* ke CELCOM balik.

nie kalau dapat….baru ler STYLO laling hubby aku…..!
*** pssttt….en laling hubby nie kedekut sikit bab nak keluar $$$$ lebih beli h/phone canggih…..so, kalau dpt free bagi kat dia kan BESTTTTTTTTTTTT