>

 
Salam Hari Jumaat
and for those yang celebrate Chinesse New Year
HAPPY CHINESSE NEW YEAR
and
tak lupa…
SELAMAT BERCUTI……cuti sampai hari selasa kan….so, 4 hari cuti…pergi mana lah yerk korang2 sumer…sure memasing amik kesempatan cuti2 mesiakan…..
Zana?
Sabtu & Ahad – Majlis Pernikahan adik sepupu
Isnin & Selasa – aku tak tahu nak gi mana….paling kuat pun…..harus gi mandi manda @ Tg. Leman.  Tp aku cam teringin plak nak bawa Batrice gi Waterfall kota tinggi tu…..x pernah lagi aku gi bawa dak kecik tu mandi manda kat situ…….sure seronok, nak2 kalau makcik2 belah mak aku pun dapat join….yelah, sure memasing berkumpul kat umah cik Salmah sempena si Iwan bernikah……mmmm….takpe, tu sumer boleh di aturkan.
Kalau tak pun…….
Balik Kluang……..gi makan2 rumah auntie sempena CNY……pada korang yg tak tahu….my FIL tu mualaf…cina masuk Islam….tp kakak FIL still dgn agama asal…..tp, hubungan diaorg sangat2 ler baik…..auntie rajin masak2 untuk kami esp menu yg my MIL tak berapa nak expert…….aku paling suka bila auntie buat Am Cha….pergh……sedap wei……
boleh ler si Batrice collect angpow dari popo….pastu jejalan umah sedara mara belah FIL @ area Sri Lalang and Air Hitam…he he hehe…..