>aku kan ada menang contest lagi……….1st place utk contest Your Best Vacation Moment by Mama Zara

So, Selasa lepas hadiah sudah sampai di tangan………sangat cepat lorrr……..thanks lily for the present…..

 
apa isinyerrr……..jeng jeng jeng…
 
cenderahati dari BALI…….hooyeeehhh
Muka2 happy dapat hadiah dari overseas………
 
frame bunga…
 
beg kait yang chumelllll
and
 
fridge magnet….tp yang nie aku tak bwa balik……tak letak kat fridge pun….so, kita tukar nama dia jadi drawer magnet….bukan apa…..kalau letak kat peti ais pun…sure hayatnyer tak panjang…..tangan anak dara aku tu gelitis dok cabut…….sayang kan…so, baik ler aku letak kat office jer….nasib ler dia leh lekat gark kat drawer fail tu…..
again
THANKS LILY