>

Hari ini dalam sejarah ler…x pernah2 di buat anak dara nie minta beli Barbie.  Boleh plak isnin lepas……cam biasa shopping barang dapur kat Pacific, Kluang Mall…dia pow mama dia nak Barbie……..iskh iskh iskh….anak dara aku dah start nak jadi gegirl ler wei…….

B4 tu…kalau gi Pacific, aku jer yg provoke dia suruh beli Barbie…..tp tak di hingin nyer ……siap cakap takut lagi ada lahhh……….boleh plak, hari isnin tu aura gegirl dia sampai…….bagus gark lerrr……lega sikit mama ko nie Batrice…kalau tak…asyik dok terpikir2……bila ler anak dara aku  nak minat main ngan Barbie……..

Buat permulaan…aku belikan Barbie yang harga RM12.90 sajork……..jadi ler kan……..rupa Barbie tu ada dah…..bukan apa………kalau terus nak beli yang BAIKKKK PUNYAAAA…….aku takut membazir plak….buatnyer aura gegirl si Batrice tu datang hari isnin tu ajer…x ker kejang mata mak ko nengok Barbie tu terlantar x di pedulikan dlm bakul……..buat bazir duit jer…..so, kira utk permulaan nie…..aku test market dulu…..ikut dia…..dia tunjuk yang harga RM89.90……pergh…..kebil2 mak ko nak bayar nanti nak oittttt……mainyer belum tentu lagi………….tu kalau buat beli baju…dah dapat sepasang dah………
 
Nie kat salah satu kedai aksesori & kosmetik dalam Kluang Mall…chumel dak patung jepun tu posing lentuk2 kat pintu masuk…..aku suruh si Batrice pose manja ngan si patung jepun tu…….tp, kekdahnyer….posing seram adalah……….
 
 
ooo…lagi seminggu CNY ……….uish……penuh deco CNY kat Kluang mall tu……….opppsss……..ingat nak cari sepasang ler cheong sam utk Batrice gi beraya kat umah auntie….he he he…..baru ler feel sambut CNY kat kalau pakai cheong sam…..pastu gi kutip ang pow kat umah atuk2 sedara……..
 
  
Dah shopping perabis duit kat sini……..jom balik.  Otw tu….sempat ler berhenti makan kat Nara Seafood…..lama dah tak makan situ………
 
tu ler dia rupa Barbier RM12.90….ok ler kan…tangan boleh pusing2…kaki boleh bengkok2…kepala tu pun leh cabut2………..kejap jer anak aku xplore benda nie……..
 
 
Uissshhh…….kejap jer budak nie dah jadi anak dara erk…….dah pandai demand dah sekarang nie…….