>

 
erm….she’s now dah 3 tahun…so, need to change her susu……
b4 nie….Batrice minum Dutch Lady 123 – Honey

  
so, kengkonon nak setia pada Dutch Lady ler…..
we’ll try bagi dia Dutch Lady 456 dlm perisa yg sama – Honey

mana tahu…………lepas minum jer…sure dak kecik tu dok ngadu gatal2…habis di kerah mak pak dia menggaru dia seluruh badan lepas menyusu….and setiap kali lepas menyusu, for sure naik bintat2 kecik cam kena gegata tu kat area muka, siku, kaki or belakang badan………oooo, apakah? takkan dia alergic plak kot ngan Dutch Lagy 456 tu….b4 nie…yang 123…xde plak masalahnyer………mak cik confuse di situ? keh keh ekhe…pasal tu pun leh confuse…poyo ler ko Zana…………tpkan……..dah habis sepeket gark ler kami bagi dia Dutch Lady 456 tu………..nampak cam dia berisi sikit…tp masalahnyer gatal2 dia ler plakkan so…..

So, now…….kami tengah try….Dumex Dugro utk 3 – 6 tahun

tp nampak cam Batrice x suka sangat ler….bila buat asyik x abis jerrr………mintak tu sehari dekat 7 x…tp bila buat asyik x habis jerrrrrr….pembaziran plakkan…..

mmm…gamaknyer mmg nak kena tukar susu lain ler……..so far dlm pertimbangan SUSTAGEN KIDS je lah…..

korang ada idea tak…susu apa lagi yg ok selain SUSTAGEN!
sian dak kecik nie kan…..