>Citer basi….tp ada aku kesah……nak gark letak citer nie coz’ salah satu moment paling indah dan terpenting dalam hidup kami…………our little girl small besday celebration.

so, on 23rd January tu…….just 3 of us……makan2 di SR…..beli 1 slice black forest choco cake……..letak lilin sebatang…….and then, si kecik nie song her besday song sendiri………so sweet k…….

 
so, excited this tiem coz’ maybe Batrice dah faham apa itu Birthday…….even, just 3 of us……tp rasa dah cukup meriah dah………sharing the best memont dgn org yang kita sayangi.
   
meriah kan……main suap2 anak beranak……….hari tu mmg hari istimewa utk Batrice ler……..1 hari tu mmg xde ler dengar mama dia nak marah2 ker apa…….control babe, control………bg dia enjoyed puas2 that day…….kasi dia lemak bebyk…….ha ha hah a……..
 my chicken cordon bleu….tp x berapa nak sedap ler that day…ke memang SR kluang nie kurenggg sikit di banding SR lain erkkk?

en laling hubby ku order ice cream….menarik tertarik……yummy yummy

 
btw…….ada beli sebuku cake lagi utk di makan ramai2 ngan nenek, atuk and mak tok sekali……..so, lepas makan…..singgah umah MIL utk potong cake yg di beli tadi…….separuh umah nenek kluang………separuh lagi umah mak tok @ mersing……so, adil & saksama…….
  
seminggu x jumpa nenek dia……kemain cium nak melepas rindu lagi……….si nenek pun tido siap peluk bantal bucuk si Batrice….sian nenek………..
Acara cake cutting umah nenek plak…………
 
  
Beriya anak aku tiup lilin……meriah ngan cake plak tahun nie…….
lepas nenek bc doa selamat sikit…baru ler boleh potong cake…..
 
cake cutting time!
  
  
  
lepas tu, acara suap2 cake @ nenek & atuk plak.
 
  
tukang sponsor cake jangan lupa plak yerkkkk
haru biru rumah di buatnyer…….ko nengok arrrkkk……excited makan cake……sampai nak termuntah sebab penuh mulut tu ngan sudu2 masuk sekali.
 
dah relaks2……..hanafi, tina & sofiyyah pun sampai……allalaaaaa, rindu ngan budak mata bulat nie……
 
sofiyyah pelik nengok pak long yerk
 
hanafi & tina……tu arr, korang lambat sampai……kalau tak leh nyanyi besday song sesama
 
sekian, laporan small besday celebration utk batrice…..nampaknyer…tahun nie pun still x dpt nak buat besday bash utk Batrice…….kita tunggu tahun depan plak…..plan nak buat kat KL bersama kengkawan sumer…..korang doakan yerk !
love you my princess!