>fuh….kejap jer dah last day @ KK………bangun pagi dengah riang gembira…esp budak kecik nie coz’ cukup tido cukup rehat….yelah….hari2 sebelum….kul 6.30 dah kena gerak bangun kan….siap2 nak berjalan…so, last day nie lebih santai……..

Lepas siap packing barang2 sumer………….around 10++ kami dah check out dari hotel…….. dlm byk2 perkara…boleh plak lupa nak snap gambar bilik kami………

 
settle sumer…….kami cari tempat b/fast plak area2 hotel….malas nak pi jauh2 kan…..lagipun area hotel byk kedai2 makan jugak…….ok lah kan…
we’ll ke kopitiam saja….yang penting…tu nampak tu…baik punya dia pamer tanda HALAL.…so, yakin ler sikit nak masuk and makan kan…
 
dah kenyang….baru ler boleh meneruskan misi yang seterusnyaaaa

bye2 hotel….next time datang KK lagi…boleh ler check in hotel nie lagi……tp kena amik yg bilik besarrrrrr sikit…..boleh budak kecik tu main lari2 ke apa kan….
tempat yang di tuju…………sure ler pasar pilipine kan……mana lagi nak shopping & cuci2 mata.  Moh layan gambar2 yang ada…………naik juling mata nak pilih gambar bagi korang teruja sikit nengok nyerrrr
 
  
x boleh lama2 kat dalam nie……..Batrice asyik meragam jerrr…yelah, panas kan….minah tu kan puteri lilin….

  
  
  
dia dah start buat muka ketat daaaaaahhhh
 
apa lagi…cha alif but lerrrrr…………
we’ll gerak ke pasar sebelah plak….pasar ikan masin bagai

dah dpt apa yg di hajati….siap packing bagai…..jom blah…..
 
dan di tukang hangkut…..sure ler si Badut kan……dia sorang jer yang jalan lenggang kangkung pak mail…..
kasi dera sikit…..

sempat lagi pekena air kelapa b4 gerak pergi tempat lain…..nyummy….nyaman seh…pepanas hari pekena air kelapa sejuk…..
 
tu jer …..ha ha ha……..x yah kena auta yerk……next entry akan bersambung lagi………….