>sambungan lah yerk…..kali nie edisi poyo2 snapping di sekitar jesselton point plak……

 
saja kan laki aku nie….blum ready lagi dia dah snap……

kemain happy lagi anak dara sorang tu….tadi kemain lagi mengamuk masa mama dia nak shopping…..panas  ler penat ler….
bila kat sini…hilang panas hilang penat….kemain havoc dia berposing….
 
favourite dia main lompat2….lagi tinggi tempat…lagi syok dia nak lompat

posing celah bunga……

hu hu hu…..amacam…! seni tak laki aku amik gambar…….kemain lagi dia tak bg aku pandang camera…boring dia kata asyik amik gambar pandang camera…..ala2 candid baru ler ok ….kata Dia….
last b4 gerak…budak kecik tu paksa papa dia snap gambar dia…….
 
kelakar ok…..dia marah coz’ dia ingat papa dia tipu tak snap gambar dia…coz’ dia tak nampak flash…..ceh…..tu pasal muka kerut seribu tu….. 
port best nak bergambar….bersama si dolphin nie….mercu tanda KK

salah satu benda yg aku shopping @ pasar pilipine…..dari nak buat hiasan….jadi menan dak kecik tu….

lepas tu, we’ll gerak ke shopping complek apa ntah namanyer….si badut nak mencari madu tualang…..tanya kat pasar basah, ada akak tu ckp kat shopping compleks kat level bawah ada…..gigih kami masuk shopping compleks tu…

tak jumpa pun….madu yang biasa2 tu ada ler…berlambak2……
after that, gerak ke mana erk……iskh….masalah betul tau aku nie…bab2 berjalan nie…nama2 tempat ker…nama2 bangunan ker….jangan le tanya aku…….mmg harus aku tak ingat pun….

snap dari dlm keta masa otw……..
sambil tu isi minyak dak kecik nie…..

ke sini ler kami tuju….menara apa erk….

Menara Tun Datu Mustapha
tp time sampai tu….hujan dah renyai2….so…nak turun pun cam bercinta jer….niat nak pergi dekat lagi……tp takut hujan makin lebat ler plak kan…
so…gambar dari jauh jer lah…..

lepas tu…….ke masjid terapung plak…

 
Masjid Bandar Kota Kinabalu

aku tak turun kereta pun…ingat nak posing ala2 cam si Badut tu…..tp di sebabkan princess tu dah wassalam ketiduran…..nengok jer lah kan….

lepas tu cari tempat nak makan b4 gerak ke airport……flight kami kul 6.50 pm.
 
makan di mana? tunggu…….