>malam terakhir mmg kitaorg gigih mencari tempat makan yg boleh jumpa seafood…….last2 jalan sampai ke area USM sana……jumpa ler Anjung Selera nie…..gerai2 makan tepi laut…..part paling best coz’ setiap meja yang area luar di letakkan ngan lilin…ala2 candle lite dinner gitewww

 
 
1st sekali, we’ll order chicken wing….yang nie mmg x boleh nak tinggal…every day mmg sure mencari punya……yang kat sini paling BEST ler coz’ dianyer pencicah tu sedap sikit….kalau biasa dia just bagi kicap jer kot…
 
tengok anak dara tu makan chicken wing tu…x cukup 2 ketul……add on lagi 2 ketul…..tp lepas tu, mama dia yg jadi tukang habis lagi seketul…….
coz’ kat tepi pantai…so, sambil makan sambil dgr bunyi ombak….sgt ler best…cuaca pun ok jerrrr

1st thing yg sampai adalah air…..pergh…terkejut beruk mat yeh aku nengok air yang sampai…..aku order tembikai + susu.  Sekali dia datang….amik ko…bukan takat dlm gelas besar dah….dah rupa jug pun ada ……buncit nak ngabiskan air tu……..

 
x nampak besar kan….tp besar beb! kalau nak di bandingkan…harus 3 @ 4 gelas sebelah belakang tu baru ler bersamaan ngan air dlm gelas besar aku hok depan tu……kenyang minum air gamaknyer…..
We’ll just order ikan masak 3 rasa, kailan ikan masin and sambal udang……..makan ber3…….gigih memasing nak menghabiskan…….aku dok layan ratah sayur & ikan jerrrrrr……..
 
makanan dah sampai……apa lg……..jemput makan lah yerkkkk
berselera nengok dak kecik tu makan………
Lepas makan, we’ll ronda2 area USM and 1 Borneo…….tengok2 dari luar jelah kan coz’ dah malam…..