>Hari ke – 3….we’ll ada island trip…..act, my laling hubby punya dive trip…so, aku, batrice & Badut…..we’ll di tinggalkan @ Sapi Island while my laling hubby gi selam2………

Jenol & Co….x join coz’ flight balik diaorg that day…so, hari tu hari shopping sedunia utk diaorg ler gamaknyer kan……..jom layan gambar aksi2 terlampau kami @ Sapi Island plak………..

b4 ke island……….we’ll b/fast dulu kat area Wisma Sabah tu………just b/fast ngan mee goreng yang hampeh tak sedap……sumer pakat sentuh2 jer….pembaziran berlaku……….

 
*** pssstt – jgn b/fast kat sini…x sedap wei mee goreng dia….***

 
*** giler…aku suke piccas nie…bukan sebab ada muka en laling hubby…tp coz’ dia nyer pemandangan…..***
Lepas makan yg tak mengenyangkan tu……terkedek2 ler memasing gi opis agen yang akan bawa kami tu…..

*** hah…tu dia…SABAH DIVERS….murah gark ler coz’ 1x dive = RM90….laling hubby amik 2x dive = RM180…while kitaorang bertiga just drop kat Sapi Island jer….lupa plak yang tu dia charge baper….***

*** amboi…seronok laku aku kan…siap buat sign peace lagi tu….***

*** dive master….mr. Hassan…org filipine…….aku susah tul nak paham ckp dia…….satu2 keluar dari mulut dia….. Pakwe belakang tu hensem siot…., baju biru itu jugak hensem…***
 
** dua2 pakat tak mandi lagi….i jer mandi tau pagi tu walaupun tahu nak terjun tiruk lepas tu kat tepi pantai….***
mari naik botttttttt………….hooyeeehhhh

dlm 10 – 15 minit jer…dah sampai ke Sapi Island….giler cun ler coz’ bersih giler….pemandangan cantik banget…….dekat jer rupanyerrrrrr

My laling hubby ngan team pi dive kat area2 dekat situ2 jugak…….si kecik tu kemain menangis papa dia tinggal kat situ….meraung2 kat atas jeti tu….
 
tengok arr…pose kat tempat masuk tu pun cam kena paksa jer…tp mmg kena paksa pun….

close up sikit muka ketat dia

uishh….x larat ler plak nak boh byk2 gambar dlm 1 entry…wokeh….kita sambung entry seterusnya lepas nie yerk…..xtvt bg ikan makan roti and pose2 manja dak kecik tu tepi pantai….