>

fuh…letih tapi tak puas ler…..4 hari ada kat sabah rasanyer belum cukup puas untuk pergi ke semua destinasi yang di rancang….byk tempat yang kami tak pergi…tp tempat2 wajib cam shopping, pergi island and gunung Kinabalu dpt pergi…….mmg best !
Macam2 jadi untuk this trip…..takpe…yang tu later aku citer erk.  Entry nie just nak kasi tahu yang kami dah selamat sampai ke semenanjung jam 9 pm and sampai ke rumah jam 1.45 am….fuh…..!!! perjalanan yang sangat panjang

Advertisements