>

yang di anjurkan oleh http://wanfida.blogspot.com

ahaksss…………di sebabkan anak dara aku tu memang rajin menolong tak kira di dapur or di luar rumah….menolong mama or papa dia……..so, let join this contest…….

Anak yang rajin : Batrice
Umur anak yang rajin nie : 3 tahun on 23rd Januari 2010 nie…..
“Amacam….? boleh di banggakan tak….dlm usia 2 tahun (that time ler kan) anak dara nie dah boleh di harap menolong kerja2 kat dapur……masa nie, dia dok menolong membungkus pulut kuning & serunding dlm bekas plastik tu untuk majlis akikah her cousin, sofiyyah……dia tukang masukkan paket serunding tu and tolong tutup sekali…ha ha ha…omaknyer tolong isi pulut kuning sesaja……almost 50 bekas gark ler pulut kuning tu di bungkus sambil di bantu oleh anak dara sorang tu…uish..as MAMA…for sure ler I berbangga ngan pencapaian anak dara ku nan seorang tu.”

other scene yang menunjukkan dia bersungguh2 menolong buat kerja tu yerk……..

Syarat2 penyertaan :
so simple and easy kan…..
so apa lagi……..kalau korang nak join pun apa salahnyer kan……kita memeriahkan industri contest blog malaysia nie……..sama2 sokong kawan2 yang lain.